Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Schoonheidssalon May van Bilsen

het juiste adres voor schoonheidsbehandelingenLandweerstraat 6
6082AG Buggenum

Telefoon:

06-45218821

E-mail:

Website:

http://www.mayvanbilsen.nl

KvK:

12067769


Specialiteiten:
Gezichtsbehandeling, blijvend ontharen, huidverjonging, rimpel- en littekenvermindering, permanent make-up, voor altijd perfecte wenkbrauwen, eyeliners en lipcontour

Bedrijfsomschrijving:
Een bezoek aan Schoonheidssalon May van Bilsen is een heerlijke ervaring. Na een behandeling zie je er beter uit en voel je je heerlijk ontspannen.

Je kunt er terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen geheel afgestemd op je eigen huidtype met als doel je huid weer in een topconditie te brengen volgens het Beauty Innovation Treatment Program van Lanèche. Voor de mannen zijn er gezichtsbehandelingen met de JPRmen lijn van Lanèche. Voor de probleemhuid is er de productlijn van Courtin met 100% pure Tea Tree.
Kijk voor de verschillende behandelingen en prijzen op de website of neem contact op.

De gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Schoonheidssalon May van Bilsen zijn lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS) en werken geheel volgens de Code van de Schoonheidsspecialist (de zogenaamde HAM-code).

Foto's


Bedrijfsfoto Schoonheidssalon May van Bilsen

Social Media

Schoonheidssalon May van Bilsen is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.